HiBikeCenter

Privacy Policy

Artikel 1: Inleiding
HiBikeCenter.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Artikel 2: Persoonsgegevens die worden verwerkt
HiBikeCenter.nl kan persoonsgegevens verwerken omdat u gebruik maakt van de diensten van HiBikeCenter.nl, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan HiBikeCenter.nl verstrekt.

Artikel 3: Waarom HiBikeCenter.nl gegevens nodig heeft
HiBikeCenter.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen indien u daarom verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen.

Artikel 4: Hoe lang HiBikeCenter.nl gegevens bewaart
HiBikeCenter.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Artikel 5: Delen met anderen
HiBikeCenter.nl verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Artikel 6: Beveiliging
HiBikeCenter.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Artikel 7: Cookies
HiBikeCenter.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.

Artikel 8: Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Artikel 9: Toestemming intrekken, bezwaar maken
U heeft het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door HiBikeCenter.nl bezwaar te maken.

Artikel 10: Klachten
Indien u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, laat dit dan direct aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, bijvoorbeeld de Autoriteit Persoonsgegevens in Nederland.

Artikel 11: Contact
Voor vragen over dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via contact.